Telefon: +90 (216) 311 8964
Email: info[@]mystilhome.com

Kruvaze Perde Modelleri Fiyatları 2023

Kruvaze Perde Modelleri Fiyatları 2023

Her evin vazgeçilmez parçalarından biri perdelerdir. Evin gizliliğini korumanın ve şıklığını göstermenin en etkili yöntemidir. Perdeler söz konusu olduğunda ise en sık tercih edilen perde modellerinden biri ise kruvaze modelidir. Kruvaze model biraz daha farklı ve  özenli bir görünüm sunan perde modelidir.

Kapandığı zaman ve açık olduğu zaman da gayet şık durmaktadır. Bu nedenle çoğu kişinin ilk tercihi arasında yer alır. Bu modelde iki farklı seçenek mevcuttur. Manuel ve mekanizmalı kruvaze perde modelleri bulunur.  Manuel kruvaze perde modelleri ile mekanizmalı kruvaze modelleri fiyatları birbirinden farklıdır. Modellerin fiyatlarına etki eden önemli etkenlerden biri de kullanılan malzemenin kalitesidir.

Kullanılan malzemenin kalitesine ve perdenin modeline göre fiyat farklılığı söz konusu olabilmektedir. Kruvaze perde modellerinde her bütçeye uygun seçenekler bulmak mümkündür. Gayet uygun bir bütçe ile kaliteli kruvaze perde alınabilir. Kruvaze perde modelleri ve fiyatları My stil home da görebilirsiniz.

Kruvaze perdeler, tül perdelerin yanına ek olarak ve iki kanat olacak şekilde yapılan perdelerdir. Perdeler açık veya kapalı olduğunda görsel bir etki oluşturmaktadır. Modeller genel olarak iki kanat şeklinde görünür. Bunun yani sıra bazı kruvaze perde modelleri mekanizmalı olduğu için kullanımı oldukça rahattır. Yalancı kruvaze modeli de yoğun ilgi gören perdelerdir.

Bu perdeler tam anlamıyla kruvaze model olarak ifade edilmez. Mekanizmalı ve mekanizmasız kruvaze modeller de her zevke hitap eden seçenekler bulmak mümkündür.

Kruvaze Perde Fiyatları

Kruvaze perde fiyatları perdenin ölçüsüne ve kullanılan malzemenin kalitesine göre belirlenir. Perdelerin ölçüleri baz alınarak fiyat belirtilmektedir. Kullanılan malzemenin kalitesinin iyi olması da fiyatların yüksek olmasında etkili olan diğer bir unsur olarak ifade edilebilir.  Mekanizması olan kruvaze perdeler, mekanizması olmayan modellere nazaran daha pahalı olabilmektedir.

Yalancı kruvaze modeller fiyat olarak biraz daha uygun bir seçenek olarak belirtilse de gerçek bir kruvaze model değildir. Fiyatlar her model de farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle tek bir fiyat aralığı belirtmek güçtür.  En güncel kruvaze perde fiyatlarına My stil home sayfasından göz atılabilir.

Kruvaze Tül Perde

Kruvaze tül perdeler salon ve yaşam alanlarının vazgeçilmez aksesuarları arasındadır. Sade ve şık görünümü ile her tarzdan kişinin beğenisine hitap eder. Kolay kullanımı ve istenilen şekilde kolaylıkla verilmesi gibi avantajları sayesinde sık sık tercih edilen modellerdir. Kruvaze tül perdelerde birçok model bulunmaktadır. Tül perdeler kruvaze modelin vazgeçilmez ve tamamlayıcı parçasıdır. Estetik bir görünüm sunmaktadır. Kruvaze tül perde sade ve şık bir görünüm yakalanmasına katkı sağlar.

Kruvaze Fon Perde

Kruvaze fon perde, dekorun görüntüsünü tamamlamak için kullanılan ek parçalardır.  Tül perdelerin sağ ve sol kenarına takılarak kruvaze fon perde görünümü elde etmek mümkündür. Kruvaze fon perdeler farklı modellerde ve renk seçeneklerinde olabilmektedir. Evlerin dekoruna uygun türde kruvaze fon perde modellerine My stil home sayfasından bakabilirsiniz.

Yalancı Kruvaze Perde

Yalancı kruvaze perde, model olarak kruvaze şeklinde görüntü sunmakla beraber gerçekten bir kruvaze model değildir. Perdelerde dikili şekilde olmamaktadır. Ayrı ayrı satılarak kornişlere takılır. Bu modeli kullanmak için kornişlere ihtiyaç duyulur. Perdelerle bağlantılı olmadığı için yalancı kruvaze perde olarak adlandırılmaktadır. Gerçek kruvaze modeller açısından böyle bir durum söz konusu değildir. Yalancı kruvaze perde sık sık tercih edilen perde modellerinden biridir.

Kruvaze Perde Mekanizması

Kruvaze perde kullanımı için uygun bir mekanizmaya ihtiyaç duyulur. Bu modellerde perdelerin büzüşerek estetik bir görüntüye sahip olması için iyi bir şekilde katlanması gerekir. Perdelerin içerisinde özenle kurulan sistem sayesinde perdelerin ipi çekilmesi durumunda kruvaze model bir görüntüye sahip olmaktadır. Mekanizmanın kurulumu ve kullanımı son derece basittir.

Kruvaze Perde Nasıl Takılır?

Kruvaze model perdelerin kullanımı ve kurulumu diğer perdelere nazaran farklı olmaktadır. Bir sistem sayesinde farklı bir görüntüye sahip olan bu modelde bazı adımları uygulayarak kolayca takmak mümkündür. Kruvaze perdeyi doğru ce işlevsel şekilde takmak için uygulanması gereken adımlar sırasıyla şu şekildedir:

  • Perde mekanizmasının kornişe takılması
  • Mekanizma da olan ip, perdelerin halkaları arasından geçirmek
  • Halkalar arasından geçen ipi düğüm yapmak
  • Mekanizmanın toplanması için aparat kullanmak
  • Kruvaze model Perde kullanıma hazır.

Kruvaze Perde Nasıl Yıkanır?

Kruvaze perdeler için en çok merak edilen noktalardan biri ise temizlenmesi konusudur. Temizlenmesi ve yıkanması konusunda ayrı bir hassasiyet gösterilmesi gerekir. Perdeleri yıkamadan önce mekanizma da yer alan kordonların çıkarılması gerekir. Aksi halde zarar gelebilme ihtimali vardır.

Makina da yıkamak için uygundur. Fakat çok düşük sıcaklıkta ve kısa süreli programlarda yıkanmasında yarar vardır. Önerilen sıcaklık ayarı 30 olmaktadır. Kruvaze perdeyi makinada yıkarken başka bir çamaşır koymadan yıkamak da son derece önemlidir. Tek başına yıkanması gerekir. Bu noktalara dikkat edilmesi durumunda perdelerin dokusuna veya yapısına herhangi bir zarar gelmez.

WhatsApp Web